Uudised

Spartas alustab algajatele mõeldud treeninggrupp "Suusatamine A-st Z-ni"

13:52 11.11.2015

5. detsembril alustab Spartas Jaanus Teppani juhendamisel tegevust algajatele mõeldud treeninggrupp "Suusatamine A-st-Z-ni“.

Treener Jaanus Teppani sõnul näitab viimase 2 aasta kogemus ja huvi suusa ABC treeningu vastu, et inimesed soovivad ja tahavad õppida õigesti suusatama. "Paljud on kunagi selle alaga tegelenud, kuid unustanud tehnika ja soovivad värskendada teadmisi ning oskusi," usub Teppan.

Sparta kestvusalade juht Raul Olle lisab omalt poolt, et treeningule on lisaks suusaharrastajatele oodatud ka Sparta jooksu- ja rattagruppide liikmed, et pakkuda talvel sportlikku alternatiivi oma põhitreeningutele.

"Enne paksu ja püsiva lumekatte tulekut püüame selgeks saada lihtsamad põhitõed suusatamise tehnikast ja treeningust üldisemalt, et siis juba suusa peal kergemini ja kiiremini  talvel edasi liikuda," kõneleb Olle.

Umbes 2 tundi kestvad treeningud toimuvad igal laupäeval kell 11.00, kogunemine on Spartas. Lisaks toimub nädala sees veel üks väli- ja sisetreening.

Uue grupi täpne treeningplaan selgub detsembriks.

Sparta liikmetele on osalemine treeningutel tasuta. Teistele on kalendrikuu treeningmaks on 32 eurot.

Rohkem infot jagab treener Jaanus Teppan, telef. 5022296, jaanus.teppan@gmail.com