Uudised

Spartalane Aivar Rehemaa sihib head esinemist Otepää MK-etapil.

Aivar Rehemaa: soovin uueks aastaks edu sportlike lubaduste täitmisel!

10:25 04.01.2012

Eesti koondise ja Sparta suusagrupi liider Aivar Rehemaa soovib kõigile meie klubis treenijatele uue aasta lubaduste lunastamist ning püstitatud eesmärkide täitmist.

Mitmekordne Eesti meister ning juunioride Euroopa meister Aivar Rehemaa on kuulunud Sparta suusatiimi selle asutamisest, 2008. aasta sügisest saadik. Selle aja jooksul on ta hooaja üldkehalise ettevalmistuse laagrite raames rassinud usinalt ka meie jõusaalis. "Sparta jõusaali laias valikus on palju erinevatele lihasgruppidele mõeldud trenažööre, mida ma pole kohanud teistes spordiklubides," kõneleb maailmas palju ringi sõitnud Rehemaa ning kiidab sama hingetõmbega meie jõusaali avarust.

Rehemaa on Spartas märganud, et jõusaalis käib töö väga suure pühendumusega. "Saal on täis toredaid ja teadlikke tegijaid, kellele meeldivad sportlikud eluviisid." 

Rehemaa loodab teha Otepää MK-etapil hooaja parima sõidu

Tänavuse suusahooajaga pole Aivar ise rahule jäänud. "MK-sari algas küll positiivselt, aga Davosi etapi õnnetu kukkumine ja kõrivigastusest taastumine on jätnud oma jälje ka tulemustele."

Aasta esimesel päeval Tour de Ski etapil 10+10 kilomeetri suusavahetusega sõidu 24. koht andis aga Aivari hinnangul lootust et asjad liiguvad õiges suunas.

Hooaja üheks peaeesmärgiks peab Rehemaa head esinemist kodusel Otepää MK-etapil. "Loodan eelkõige hooaja parimat sõitu ja ka kohta! Mullu olin 17. kohal, tänavu oleksin rahul, kui suudaksin seda korrata või natuke parandada."

Aivar Rehemaa soovib kõigile spartalastele head uut ja sportliku aastat. "Loodan et lunastate kõik oma uue aasta lubadused ning täidate endale püstitatud eesmärgid."

Vaata veel:

Pildigalerii Aivar Rehemaa sportlikust päevast Spartas