Uudised

VIDEO: Sparta suusagrupi perematkal valitses mõnus meeleolu

14:57 06.08.2012

Sparta suusagrupi liikmed korraldasid treener Jaanus Teppani eestvedamisel 28. ja 29. juulil Põlvamaal kahepäevase perematka, millest võttis osa umbes 25 vaprat matkaselli.

Teppani sõnul tärkas perematka korraldamise idee soovist anda omapoolne panus klubi treeningute mitmekesistamiseks ning Sparta harrastajate suusagrupi liikmete ühtsustunde loomiseks.

Kahe päeva jooksul toimusid mitmed ühistrtreeninguid, mille käigus sõidetideti nii tõukerataste kui ka kanuudega, matkati rabas, joosti, ujuti ning kõnniti. Kohal olnud lapsi ootasid erinevad põnevad mängud, kambas muinasjuttude kuulamine ning lihtsalt mõnus hullamine.

Juba matkale minek oli seekord eriline: kogu reisiseltskond sõitis Tallinnast Tartu kaudu Põlvamaale Ilumetsa rongiga. Ikka selleks, et tunnetada küünarnukitunnet juba reisi avahetkedest alates. Ilumetsa raudteejaamas võtsid reisiselle vastu Tibuks kehastunud Kristel Laurson ning koka mundris Heidi Raju, kes pakkusid tervituseks kõigile sooja suppi.

Suusagrupi pealiku Jaanus Teppani sõnul iseloomustas kahepäevast perematka mõnus ja hubane meeleolu. "Ilmad olid päikselised ning matkajate tuju suurepärane," üles kogenud juhendaja.

Sparta tänab elamusterohke matka organiseerijaid ning kõiki osavõtjaid. Samasuguste ühisürituste korraldamis on plaanis jätkata ka edaspidi.

Vaata meeleolukat klippi suusarahva sportlikust nädalalõpust Põlvamaa soode ja rabade vahel: